lauantai 15. helmikuuta 2014

Perheemme uusi jäsen


Blogin viime päivityksestä onkin vierähtänyt tovi aikaa.

Alkuvuoden meitä on pitänyt kiireisenä perheemme uusi tulokas, saksanpaimenkoira Vigoroso Niagara (kotoisammin Kerttu). Kertun kanssa Meri-Tuuli uppoutuu palveluskoiraharrastuksen eri ulottuvuuksiin.

Metsästyskoirapoppoo viettää paraikaa "kesälomaansa". Loppusyksy meni vauhdikkaissa tunnelmissa ja Ritallekin saatiin kaadettua hirvi palkkioksi hyvästä työstä. Rita kehittyi syksyn mittaan aimo harppauksin hirvityöskentelyissään. Myös Ruska piti oman linjansa, ja työskenteli sinnikkäästi hirvillä tunnista toiseen. Ruska viettää pian 5-v synttäreitään, joten täytynee rouvalle jonkinmoinen kakku alkaa kehittelemään...

Kävimme tyttöjen (Ritan, Ruskan ja Lotan) kanssa tammikuun puolen välin tienoilla antamassa vapaaehtoisina koirien verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimuksiin. On mielenkiintoista, kuinka tiede puurtaa eteenpäin ja kuinka pitkällä geenitutkimukset ylipäätään alkavat olla. Jos vain vähänkään pystyy ojentamaan auttavaa kättä (tai tässä tapauksessa tassua), niin me olemme kyllä mukana, yhteisen edun nimissä.